• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Puder til Senseo®

27 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.
Senseo kaffepuder er internationalt kendte for at være den mest miljøvenlige måde at lave en enkelt kop kaffe med puder eller kapsler på. Ligeledes er puderne lavet af genbrugsplastik, hvilket mindsker deres fodspor på miljøet, og opretholder Senseos sociale ansvar, hvilket er af højeste værdi.

Sort kaffe

Kaffepuder med sort kaffe er vores største variant til Senseo med over 20 forskellige at vælge imellem. Vi sælger ikke kun originale Senseo kaffepuder men også kaffepuder til Senseo fra andre mærker, herunder også med mulighed for både fairtrade og/eller organiske kaffepuder til Senseo. Der er med garanti en kaffepuder for alle, fra mild til stærk, med eller uden koffein.

Cafe Latte og Cappuccino

Vores cappuccino og latte kaffepuder til Senseo kan beskrives som blød og rund kaffe med en lækker cremet skum på toppen. Der er slet ingen grund til at forlade huset for at få den type kaffe, du ville forvente blive lavet af nogen med en restaurant-standard kaffemaskine og erfaring. Du kan nyde enhver type kaffe du vil, så længe du har din Senseo kaffemaskine. 

Te puder

Tepuder er bedre end teposer, fordi du kan bruge dem i din Senseo kaffemaskine. De er ikke kun gode for dig, men kan også ændre dine drikkevaner eller give dig mulighed for at tilbyde dine venner og familie te, hvis de ikke har helt den samme kaffeafhængighed som dig selv.

Afkalkere og tilbehør

Kvaliteten af dine kaffepuder og din Senseo- maskine kan forringes, hvis den har brug for at blive afkalket, hvilket vi selvfølgelig forsøger at gøre til en behagelig proces. Så simpelt som at inkludere afkalkningstabeletter, når du køber dine kaffepuder. Der er mange måder at forbedre en kop kaffe på, f.eks. med kvaliteten af det vand, du bruger eller ved at tilføje ekstra smag til kaffen.