Lavazza – Unikke oplevelser i enhver kop
19. aug. 2019

Lavazza – Unikke oplevelser i enhver kop

Lavazza er en af Italiens førende kaffeproducenter, og siden de slog dørene op i 1895 har virksomheden skabt sig et navn, som kendes over hele verden.

Hvem er Lavazza?

Det hele startede da Luigi Lavazza åbnede sin første butik i Torino. Fra sin lille butik solgte Luigi kaffe til lokale handlene som hurtigt så, at Luigi Lavazza kunne noget helt specielt. Han brugte nemlig sin store passion for kaffe, til at udvikle stor viden om oprindelse, dyrkning og kaffesorter. Den viden brugte han til at skabe det, som vi i dag kender som kaffeblends. Kaffeblends er en sammensætning af forskellige kaffebønner, baseret på hvilke smage og aromaer, som giver det perfekte sammenspil. Den unikke idé skabte stor popularitet og snart herefter måtte Lavazza flytte til større lokaler. Efterhånden som den næste generation blev voksne udvidede forretningen til ikke længere blot at sælge lokalt, og efterspørgslen efter Lavazzakaffe eksploderede i hele Italien. I 1950’erne oplevede italiensk økonomi et opsving og flere virksomheder flyttede deres produktion til store og automatiserede fabrikker. Lavazza åbnede i 1957 sin første fabrik og blev i disse år Italiens største kaffevirksomhed. Eksporten og efterspørgslen udenfor Italien steg og i dag kan du få Lavazza i hele verden.

Hvad kan Lavazza?

Lavazza regnes blandt eksperterne, når det kommer til kaffeblends. Med over 100 års ekspertise kan du med sikkerhed finde din næste store kaffeoplevelse hos dem. Kvaliteten er altid i centrum hos Lavazza, som over de senere år har fokuseret på at skabe bæredygtige kaffebønner. Det har de gjort ved at igangsætte en lang række tiltag, for at sikre de bedste forhold for bønderne på plantagerne. Igennem uddannelse og økonomisk tilskud, kan de lokale kaffebønder nu dyrke kaffebønner af høj kvalitet, uden at naturen lider unødig overlast.

Hvem skal vælge Lavazza?

Hvis du kan smage forskel på kaffe, og er kræsen når du skal vælge din favorit, skal du prøve Lavazza. De mange unikke sammensætning du finder i Lavazzakaffe, er nemlig en kaffeoplevelse du ikke bør snyde dig selv for. Kaffen er skabt med italienske passion for kaffe, som er så indgroet en del af kaffeproduktionen i Italien, at det kan smages i hver enkelt kop. Om du benytter dig af den klassiske filterkaffemaskine, en stempelkande, espressomaskine eller kapselmaskine skal du derfor naturligvis prøve Lavazza.

Kan jeg bruge Lavazza?

Hvis du har en Nespresso-maskine findes der et fint udvalg af populære Lavazza til Nespresso. Kapslerne indeholder kaffe af den høje kvalitet, som det forventes når man vælger Lavazza.

Lavazza har sit helt ejet kapselsystem kaldet Lavazza A Modo Mio. Til denne maskine har Lavazza selv udviklet et bredt sortiment af kvalitetskapsler og derudover findes der kompatible kapsler fra andre producenter. Du kan derfor nemt finde en favorit kapsel til Lavazza A Modo Mio.

Søger du den autentiske kaffeoplevelse, bør du ikke snyde dig selv for friskmalede Lavazza kaffebønner. Lavazza kaffebønner findes i et stort udvalg, så der er rig mulighed for at finde sin nye favorit.

Besøg Lavazza