• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Kapsler til Lavazza A Modo Mio

18 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

Lavazza blev startet for 120 år siden af Luigi Lavazza, som fik den geniale ide at kombinere kaffebønner fra Afrika, Asien og Sydamerika, for at opnå en balanceret blanding. Han tog også det første skridt i at indpakke kaffen med pergament, hvilket indebærer to lag papir for at bevare kaffens duft. Således startede rejsen, som har været på sin vej lige siden, med et firma som har gjort verden til et gladere og mere vågnet sted.

Kaffe til Lavazza

Her på KaffeKapslen sælger vi både originale Lavazza kaffekapsler og andre kaffekapsler, som passer til Lavazza. Der er taget god hånd om alt fra høsten til behandlingen, blandingen, ristningen til malingen og til sidst pakningen. Fra Lavazza begyndte og frem til i dag, har de altid holdt sig opdateret på teknologien, så de kan sørge for, at din kop kaffe kun bliver bedre og bedre.

Maskiner

Lavazza kaffekapsel-maskiner fører sig frem på et minimalistisk design med en elegant stil. Selvom de er kaffekapsel-maskiner, minder de om espressomaskiner med funktioner, der kun gør livet nemmere og simplere. Og med kaffekapsler til Lavazza skal du kun forvente den bedste kaffe. 

Afkalkere og tilbehør

Det er tydeligt, at god kaffe ikke kun kommer fra bønnen, så hos os kan du købe alt, du kan supplere dine kaffekapsler med. Med et enkelt køb hos os, får du, hvad du har brug for. Alt fra afkalkningstabeletter til det bedste vand du kan forestille dig at bruge i din Lavazza kaffekapsel-maskine, takket være vores vandfilter-kander. For ikke at glemme nogle ekstra sirupper, som kan tilføjes i din Lavazza-kaffe.