Yogi Tea - Må freden i sjælen bringe os glæd
30. sep. 2019

Yogi Tea - Må freden i sjælen bringe os glæd

Yogi Tea er en amerikansk virksomhed fra delstaten Oregon. Siden 1980’erne har de produceret urtete inspireret af de klassiske indiske og persiske tekultur.

Hvem er Yogi Tea?

Bag Yogi Tea gemmer sig Yogi Bhajan, en yogainstruktør fra Punjab i Indien, som siden immigrerede til USA. Som en del af den kulturelle revolution igennem 60’erne og 70’erne, søgte flere åndelighed og indre ro. Derfor blev Yoga hurtigt et hit blandt befolkningen, ikke bare som træningsform, men også som livsstil, som renser både sjæl og krop. Yogi Bhajan underviste i den forholdsvis ukendte træningsform, og efter sessionerne tilbød han deltagerne te. Denne te blev hurtigt populær blandt deltagerne, som derfor gerne ville kunne brygge den hos dem selv. Teen blev kærligt opkaldt efter Yogi Bhajan, og dermed var Yogi Tea skabt.  I starten blev teen produceret lokalt, men populariteten var ikke til at tage fejl af, så derfor flyttede man til professionel produktion allerede i 1982.

I dag findes Yogi Tea på hylderne i det meste af Vesten, hvorfor af teen også producere på flere kontinenter og flere lande.

Hvad kan Yogi Tea?

Selvom virksomheden blot har eksisteret i en håndfuld årtier bygger Yogi Tea på årtiers knowhow og tetradition fra Østen. Opskrifterne er tester i årtier og århundreder, og råvarerne er frisk og økologiske. Det giver en naturlig og ren tesmag, som giver varme og sjælero.

Hvem skal vælge Yogi Tea?

Yogi Tea er særlig godt, til dig som sætter pris på te af en helt særlig kvalitet. Yogi Tea er nemlig lavet af de bedste råvarer, som er sammensat for at kæle om smagsløg og sind. Derfor er der også en særlig udvalgt Yoga stilling printet på hver enkel Yogi Tea variant, som passer sammen med den sindstilstand som varianten søger at fremelske.

Kan jeg bruge Yogi Tea?

Yogi Tea kræver blot kogt vand, derfor skal du blot have en kedel, elkedel eller anden måde at opvarme vand i. Yogi Tea tebreve er nemme at bruge både til at brygge en kop te eller en hel kande.

Besøg Yogi Tea