• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Senseo Switch 3-in-1

Kaffemaskine til puder

På lager
Nu: 699,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1
Mærke Philips
Kapselsystem Senseo
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Senseo Switch 3-in-1

Uanset hvor stor en kaffeoplevelse du ønsker, så kan Senseo Switch 3-in-1 opfylde alle dine ønsker.

Om du har brug for en almindelig kop (Medium Cup, 120 ml.), stor kop (Large cup, 200 ml.) eller en hel kande kaffe, så kan du brygge dem alle på denne kaffemaskine.

3-i-1-funktionen gør det muligt at brygge både med kaffepuder eller en hel kande med din yndlings-filterkaffe.

Triplebrew-teknologien sikrer desuden, at din kaffe altid bliver brygget med den korrekte vandmængde, temperatur og tryk, uanset hvilken bryggemetode du anvender.

Med et enkelt tryk på en knap, får du derfor hurtigt den perfekte kop eller kande kaffe.

Senseo Switch kan brygge en hel kande kaffe.

Hvis du brygger en hel kande kaffe, sikrer den medfølgende termokande, at din kaffe bevarer temperatur, aroma og smag i mange timer. Kanden i rustfrit stål indeholder hele 7 kopper kaffe.

Du skal blot skifte den medfølgende indsats alt efter hvilken størrelse puder, du skal benytte. Derudover skal du benytte kaffefilterstørrelse 102 for at brygge filterkaffe.

Maskinens vandudløb er specialtilpasset, så vandet løber langsommere igennem, når du brygger med din filterkaffe, så al smag og aroma når at trække med vandet ned i kanden. Alligevel tager brygningen af en hel kande kun 8,5 minut.

Senseo Switch HD6594/60 giver dig desuden mulighed for at vælge mellem to intensitetsniveauer afhængig af, hvor stærk en kaffe, du foretrækker.

Om du ønsker at dele en kande kaffe med dine gæster eller sidde alene med en kop varm kaffe, kan Senseo Switch opfylde det hele. Maskinens korte bryggetid på 30 sekunder gør det nemt for dig hurtigt at brygge en god kop kaffe i en travl hverdag.

Specifikation af Philips Senseo Switch 3-in-1

Med en vandbeholder på 1 liter, kan du brygge mange kopper førend, der skal fyldes vand på maskinen.

Til maskinen medfølger alt, hvad du skal bruge til at brygge din ønskede kaffe uanset hvilken metode, du vælger at benytte. Det eneste du skal huske, er at købe filterkaffe eller Senseo-kaffepuder.

Switch slukker automatisk, når den er færdig med at brygge, hvilket nedsætter dit energiforbrug og skåner miljøet. Med maskinens afkalkningsindikator er det nemt at vedligeholde maskienen korrekt, da den selv fortæller, hvornår det er tid til afkalkning.

CremaPlus-teknologien garanterer dig en ekstra cremet kaffeoplevelse med et flot skumlag. Så vælger du at brygge med Senseo-puderne, vil du opleve, at din kaffe toppes med det fineste cremalag – dette har en karakterfyldt gyldenbrun farve, som giver kaffen en lækker konsistens.

Switch’ens unikke design

Switch-maskinens aflange og kompakte design, og med en vægt på 1,75 kg., fylder den ikke alverden på køkkenbordet, og er tilmed nem at flytte rundt på. Da denne maskine opfylder alle dine kaffebehov, kan du nøjes med kun denne ene kaffemaskine i dit køkken, og derved have masser af plads til andet på dit køkkenbord.

Læs vores anmeldelse af Senseo Switch 3in1

Senseo Switch 3-in-1
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20
Bestsellers:
Senseo opbevaringsboks sort
Senseo Opbevaringsboks 1 stk. til Senseo
Nu: 29,95 kr.
12 klar til at drikke Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Nu: 69,00 kr.
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Nu: 14,00 kr.
Senseo Classic Medium Cup pakke og pods til Senseo
Senseo Classic 36 puder til Senseo
Nu: 45,00 kr.
Café René Classic pakke og pods til Senseo
Café René Classic 36 puder til Senseo
Nu: 30,00 kr.
Afkalker til Senseo fra Philips
Senseo Afkalkning 2 doseringer flydende afkalkning
Nu: 59,95 kr.