• ★★★★★ 400.000 tilfredse kunder siden 2011
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Vi sender alle hverdage kl. 16.00
Sort Senseo Switch 3-in-1

Flere visninger

 • Sort Senseo Switch 3-in-1 side med kop
 • Sort Senseo Switch 3-in-1 side med kande
 • Sort Senseo Switch 3-in-1 front med kop
 • Sort Senseo Switch 3-in-1 front med kande
 • Senseo Switch 3-in-1
 • 3-in-1 kaffemaskine fra Senseo
 • Prøv 60 dage

Senseo Switch 3-in-1 (sort) Philips kaffemaskine

Uanset hvor stor en kaffeoplevelse du ønsker, så kan Senseo Switch 3-in-1 opfylde alle dine ønsker.

Om du har brug for en almindelig kop (Medium Cup, 120 ml.), stor kop (Large cup, 200 ml.) eller en hel kande kaffe, så kan du brygge dem alle på denne kaffemaskine.

3-i-1-funktionen gør det muligt at brygge både med kaffepuder eller en hel kande med din yndlings-filterkaffe.

Triplebrew-teknologien sikrer desuden, at din kaffe altid bliver brygget med den korrekte vandmængde, temperatur og tryk, uanset hvilken bryggemetode du anvender.

Med et enkelt tryk på en knap, får du derfor hurtigt den perfekte kop eller kande kaffe.

CremaPlus-teknologien garanterer dig en ekstra cremet kaffeoplevelse med et flot skumlag. Så vælger du at brygge med Senseo-puderne, vil du opleve, at din kaffe toppes med det fineste cremalag – dette har en karakterfyldt gyldenbrun farve, som giver kaffen en lækker konsistens.

Hvis du brygger en hel kande, sikrer den medfølgende termokande, at din kaffe bevarer temperatur, aroma og smag i mange timer. Kanden i rustfrit stål indeholder hele 7 kopper kaffe.

Du skal blot skifte den medfølgende indsats alt efter hvilken størrelse puder, du skal benytte.

Maskinens vandudløb er specialtilpasset, så vandet løber langsommere igennem, når du brygger med din filterkaffe, så al smag og aroma når at trække med vandet ned i kanden. Alligevel tager brygningen af en hel kande kun 8,5 minut.

Senseo Switch HD6594/60 giver dig desuden mulighed for at vælge mellem to intensitetsniveauer afhængig af, hvor stærk en kaffe, du foretrækker.

Om du ønsker at dele en kande kaffe med dine gæster eller sidde alene med en kop varm kaffe, kan Senseo Switch opfylde det hele. Maskinens korte bryggetid på 30 sekunder gør det nemt for dig hurtigt at brygge en god kop kaffe i en travl hverdag.

Med en vandbeholder på 1 liter, kan du brygge mange kopper førend, der skal fyldes vand på maskinen.

Til maskinen medfølger alt, hvad du skal bruge til at brygge din ønskede kaffe uanset hvilken metode, du vælger at benytte. Det eneste du skal huske er at købe filterkaffe eller Senseo kaffepuder.

Switch slukker automatisk, når den er færdig med at brygge, hvilket nedsætter dit energiforbrug og skåner miljøet. Med maskinens afkalkningsindikator er det nemt at vedligeholde maskienen korrekt, da den selv fortæller, hvornår det er tid til afkalkning.

Switch-maskinens aflange og kompakte design, og med en vægt på 1,75 kg., fylder den ikke alverden på køkkenbordet, og er tilmed nem at flytte rundt på. Da denne maskine opfylder alle dine kaffebehov, kan du nøjes med kun denne ene kaffemaskine i dit køkken, og derved have masser af plads til andet på dit køkkenbord.

OBS: Som introduktionstilbud får du lige nu en smagsprøve med 52 puder med i købet. Indtroduktionstilbuddet gælder kun så længe lager haves.
Kapselsystem Senseo
Mærke Philips
Egenskab Maskine

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 1.212,24 kr

Nu: 1.098,95 kr

ELLER
Beskrivelse (valgfri)

Bedøm selv:

 •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  Bedømmelse:
 • Anmeldelse skal være mindst 20 tegn 20