• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Kapsler og kaffe fra Illy

53 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

Illy har i 2016 for 4. år i træk fået tildelt prisen for Verdens Mest Etiske Virksomhed, af Ethisphere Institute. Dette har ikke kun stor betydning for kaffens kvalitet, men også for den rejse kaffen tager, før den kommer hjem til dig. Du kan således have det godt velvidende, at du støtter en virksomhed, som ikke tager nogle genveje men spiller med åbne kort i forhold til deres medarbejdere, investorer, fællesskaber, miljøet og deres kunder.

Kaffe

Det er tydeligt at smage, at der er 8 årtiers erfaring i hver eneste Illy kaffekapsel eller -pude, du køber fra os her på KaffeKapslen. 9 forskellige Arabica bønner af højeste kvalitet er blevet fremskaffet fra 4 forskellige kontinenter og leveret direkte til Illy. Kvaliteten i smagen og duften er så unik, at hvis du normalt drikker din kaffe med sukker, måske vil holde lidt igen og opleve kvalitetskaffen, når den er bedst og renest.

Maskiner

Illy kaffekapsel-maskinerne er stilfulde og kompakte og fås i mange forskellige farver, så de kan tilpasses den stil, du har i dit hjem. Der er uden tvivl en Illy kaffekapsel-maskine, der opfylder dine behov og lyster. Illy har designet maskiner med funktioner og æstetik, som giver dig en rigtig barista-følelse. 

Afkalkere og tilbehør

Når du bruger kaffekapsler af høj kvalitet i din Illy kaffekapsel-maskine, er det også kun på sin plads at bruge den bedste kvalitet vand, du kan. Således kan både din kaffe og din kaffemaskine beholde den høje standard, de var designet til at opretholde. Ligeledes er det også vigtigt at huske at afkalke din kaffekapsel-maskine. Når du drikke Illy kaffe fra en Illy kaffekop med samme stilfulde design som din maskine, så udvides oplevelsen og du kan nyde den første tår til fulde.