• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
 • PrisGaranti - Altid fair priser!
 • Vi pakker og sender hver dag!

Illy Iperespresso kapsler

22 produkter
 1. illy Classico package and capsule for illy Iperespresso
  illy Classico 21 kapsler til illy
  Medium Espresso
  Nu: 99,95 kr.
 2. illy Classico Americano package and capsule for illy Iperespresso
  illy Americano Classico 18 kapsler til illy
  Medium Almindelig kop Stor kop
  Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 84,95 kr.
 3. illy Intenso package and capsule for illy Iperespresso
  illy Intenso 21 kapsler til illy
  Stærk Espresso
  Nu: 99,95 kr.
 4. illy Lungo Classico pakke og kapsel til illy Iperespresso
  illy Lungo Classico 21 kapsler til illy
  Medium Lungo
  Nu: 99,95 kr.
 5. illy Decaf pakke og kapsel til iperespresso
  illy Koffeinfri 21 kapsler til illy
  Medium Espresso Koffeinfri
  Nu: 99,95 kr.
 6. illy India pakke og kapsel til iperespresso
  illy India 21 kapsler til illy
  Nu: 99,95 kr.
 7. illy Brasile pakke og kapsel til illy Iperespresso
  illy Brasile 21 kapsler til illy
  Medium Espresso
  Nu: 99,95 kr.
 8. illy Etiopia pakke og kapsel til illy Iperespresso
  illy Etiopia 21 kapsler til illy
  Mild Espresso
  Nu: 99,95 kr.
 9. illy Guatemala pakke og kapsel til illy Iperespresso
  illy Guatemala 21 kapsler til illy
  Medium Espresso
  Nu: 99,95 kr.
 10. illy Colombia pakke og kapsel til iperespresso
  illy Colombia 21 kapsler til illy
  Medium Espresso Lungo
  Nu: 99,95 kr.
 11. Kaffekapslen descaler for illy
  Afkalkning flydende Kaffekapslen 2 doseringer til Illy
  Tilbehør
  Nu: 29,00 kr.
 12. Kaffekapslen afkalkningstabletter til illy
  Afkalkningstabletter Kaffekapslen 3 doseringer til Illy
  Tilbehør
  Nu: 49,00 kr.
 13. Afkalkningssæt fra Illy
  illy Afkalkning 10 doseringer til illy
  Tilbehør
  Nu: 129,95 kr.
 14. Latte Art dekorationssæt
  Dekorationssæt Strødåse og 6 skabeloner
  Tilbehør
  Nu: 50,00 kr.
 15. Karamelsirup fra Schwartau
  Karamel kaffesirup 20 cl. - Coffee Shop
  Nu: 29,95 kr.
 16. Sukkerfri karamelsirup fra Schwartau
  Karamel sukkerfri kaffesirup 20 cl. - Coffee Shop
  Sukkerfri
  Nu: 29,95 kr.
 17. Vanilje kaffesirup fra Kaffekapslen
  Vanilje Gourmet kaffesirup 16 cl. - Kaffekapslen
  Nu: 24,95 kr.
 18. Fabbri Gourmet Caramello
  Karamel Gourmet kaffesirup 560 ml. - Fabbri
  Nu: 55,00 kr.
 19. Vaniljesirup fra Schwartau
  Vanilje kaffesirup 20 cl. - Coffee Shop
  Nu: 29,95 kr.
 20. Sukkerfri vaniljesirup fra Schwartau
  Vanilje sukkerfri kaffesirup 20 cl. - Coffee Shop
  Sukkerfri
  Nu: 29,95 kr.
 21. Fabbri Gourmet Vaniglia
  Vanilje Gourmet kaffesirup 560ml. - Fabbri
  Nu: 55,00 kr.
 22. mælkeskummer fra delonghi
  DeLonghi mælkeskummer (Alicia Latte EMF2.BK) Alicia Latte EMF2.BK
  Tilbehør
  Nu: 699,00 kr.

Illy kaffe – Iperespresso kapsler og pods

Illy er en af de mest anerkendte kaffemærker i verden. Den italienske virksomhed ønsker kun at producere den bedste kaffe til dig. Med deres kaffe kan du dermed altid regne med en kop fyldig kaffe af høj kvalitet. Illy bønnerne kommer fra forskellige lande i verden. Dette skyldes, at kaffebønnerne udvikler forskellige smagsnuancer, alt efter hvordan og i hvilket klima de bliver dyrket. Du kan dermed få Illy kaffekapsler med en sød og forførende smag eller med en stærk og opkvikkende aroma.

Smagen af kaffebønnerne bliver intensiveret ved ristningen af dem. Ønsker du en fyldig kaffe med sødme, skal du derfor vælge en mørkristet kaffe. Denne er også god til tilberedelsen af en espresso. Er du mere til den klassiske danske kop kaffe, skal du derimod vælge en let-/mellemristet kaffeblanding.

Ved tilberedelsen af kaffe på din kapselmaskine, bliver der dannet et lækkert lag crema på toppen. Denne opstår, fordi kaffen bliver lavet med et bestemt pumpetryk. Trykket er forskellig, alt efter, om du tilbereder en kaffe eller en espresso. Ved en espresso er pumpetrykket på 15 bar, hvilket betyder, at det varme vand hurtigere løber gennem kaffen. Når vandet løber gennem kaffen, tager det hele smagen og aromaen med sig ned i din kaffekop. Vandmængden til tilberedelsen af en espresso er mindre end den er ved en almindelig kop kaffe, hvilket sørger for en intensiveret kaffesmag. Når du tilbereder en espresso, får du typisk 30 ml. ren nydelse.

Espressoen er hovedingrediensen i mange kaffedrikke med mælk. Har du en Illy maskine med en mælkeskummer, kan du lave kaffe, som en ægte barista. Du kan lave en lækker cappuccino, caffe latte, cortado og meget mere.

Elsker du kaffe så meget, at du også gerne vil nyde en kop om aftenen, kan du også få koffeinfrie kapsler og pods til din maskine.

Illy kaffebønner

Hemmeligheden bag den høje kvalitet af kaffebønnerne fra Illy er den høje standard, der bliver lagt ved produktionen af kaffen. Kaffebønnerne består af 9 forskellige arabica-bønner, der vokser i de bedste dyrkningsområder i verden. Her bliver de ved modning nænsomt plukket med hånden. Efterfølgende bliver de enten vasket eller tørret.

Før ristningen, bliver bønnerne blandet, hvilket skaber den vidunderlige uforandrede kaffesmag. Efter ristningen bliver kaffebønnerne luftkølet. Når bønnerne er klar, bliver de pakket i lufttætte beholdere, der gemmer på både aromaen og smagen af kaffebønnerne. Når du åbner din kaffe, vil dine sanser dermed opleve en intens og himmelsk duft af vidunderlig kaffe.

Efter du har åbnet kaffen anbefales det, at stille den i køleskabet. Dette vil bevare kaffens aroma i længere tid. Kaffen må dog ikke placeres tæt på madvarer med en stærk lugt, da dette kan smitte af på bønnerne. Sørg derfor for at din kaffe ikke kommer for tæt på oste og andre madvarer med en stærk lugt.

Du laver den bedste kaffe ved at kværne bønnerne kort tid før du skal bruge kaffen. Hele kaffebønner holder bedre på aromaen end malede kaffebønner. Dette skyldes at kaffebønnerne frigiver deres aroma når de bliver kværnet. Bliver den kværnede kaffe dog pakket i en lufttæt beholder, vil den også kunne holde på aromaen i længe. 

Sorter af Illy-kaffebønner

Illy tilbyder mange smagssorter fra forskellige verdenshjørner, som alle giver dig en enestående kaffeoplevelse. Den enestående smag, får kaffen især ved dyrkningen af kaffebærrene.  

Kaffesorterne fra Mellem- og Sydamerika minder en smule om hinanden. Eksempelvis får du med bønner fra Mellemamerika en mild kaffe, med en sød aroma og en let syrlighed. Den søde aroma får du også af kaffebønner fra Guatemala. Her får du tilmed også en kraftfuld smag af chokolade. Kaffeproduktionen i Guatemala er dog begrænset, mens kaffeproduktionen i Columbia er stor, og udgør hele 10% af den globale arabica-produktion med ca. 12 millioner sække kaffe årligt. De colombianske kaffebønner giver dig også en sød kop smagfuld kaffe.

Hvis du leder efter den originale espressoblanding, finder du den i kaffebønnerne fra Brasilien. Disse har en sød aroma af chokolade og ristet brød. Brasilien er den største arabica-producent i verden, idet deres produktionen udgør en tredjedel af den samlede globale arabica-produktion. Der bliver fremstillet hele 35-40 millioner sække årligt, som kommer fra 5 milliarder kaffeplanter. Dette giver arbejde til 5 millioner mennesker, hvoraf 500.000 er kaffebønder.

Med kaffebønner fra de afrikanske lande får du en kaffe med en frisk smag. Eksempelvis smager kaffebønner fra Etiopien typisk af jasmin, frugt og citrus. Etiopien er kaffens oprindelsesland. Kenya har en mere beskeden kaffeproduktion, men kan producere en fantastisk kaffe pga. de moderate og bestandige vejrforhold.

I Asien får Illy deres kaffe fra Indien. De indiske kaffebønner giver dig en kaffe med en fuld krop og en krydret aroma. Indiske kaffebønner har en let bitterhed over sig.

Alle bønner til de klassiske blandinger er fremstillet af 100% arabica-bønner.

Om Illy og Illy Francisfrancis

Illycaffé blev i 1933 grundlagt af den kreative og kosmopolitiske ungarer Francesco Illy. Efter første verdenskrig flyttede Francesco til Triest i Italien, hvor han fandt hans tre store kærligheder i livet; hans kone, byen Triest og kaffe. I Italien begyndte Francesco at eksperimentere med kaffen og kaffetilberedelsen, hvilket førte til opfindelsen af espressomaskinen ”Illetta”. Illetta er forløberen af den moderne espressomaskine, som vi kender den i dag. Udover Iletta blev der også opfundet en måde, hvorpå man kunne fragte kaffe, uden at den tabte dens aroma eller smag. Dette betød, at man allerede i 40’erne kunne fragte Illy kaffedåser til Sverige og Holland.

I 40’erne begyndte også sønnen og kemikeren Ernesto Illy at arbejde for virksomheden. Sønnen grundlagde firmaets interne kemilaboratorie, hvormed han satte grundstenen for videnskabelig forskning og udvikling.

Illycaffé har fra begyndelsen haft en intention om at byde forbrugerne på en kaffe af høj kvalitet. Derfor fik de i 1988 også patenteret et computerbeskyttet udvælgelsesforløb til kaffebønnerne. Dette muliggør en prøve, af hver enkelt bønne, for udelukkende at finde frem til de bedste.

I 2007 blev Iperespresso-systemet præsenteret, som er et kapselsystem, der muliggør automatisk tilberedelse af den perfekte espresso i dit hjem.

Virksomhedens mission er at give forbrugerne en højere livskvalitet, ved at byde dem på den bedste kaffe, som naturen kan give os. Denne kaffe bliver forædlet af moderne teknologi og Illycaffés vilje til altid at skabe de skønneste produkter.