Nestlé – Den schweiziske fødevaregigant
16. maj 2019

Nestlé – Den schweiziske fødevaregigant

Nestlé er en af verdens største virksomheder. Siden grundlæggelsen i 1866 er porteføljen af produkter konstant vokset, så du nu kan få produkter fra Nestlé og deres mange datterselskaber i hele verden.

Hvem er Nestlé?

Nestlés historie begynder i 1866 under navnet Anglo-Swiss Condensed Milk Company. Virksomheden producerer mælkeprodukter, især tørmælk til babyer, og det bliver hurtigt et hit i storbyerne i det centrale Europa, som gennemgår stor udvikling pga. industrialiseringen. I 1905 skifter virksomheden navn til Nestlé, opkaldt efter Henri Nestlé som er med til at udvikle flere nye processer til at producere tørmælk.

Siden udvider Nestlé sin vifte af produkter med bl.a. chokolade og frysetørret kaffe. Da 1. og 2. verdenskrig bryder ud i starten af 1900-tallet stiger efterspørgslen på disse produkter hurtigt, det det er ideelt at for soldaterne at tage disse produkter med sig som feltrationer, ligesom da holdbarheden af produkterne hjælper i en tid, hvor fragt af fødevarer er udfordret.

Efter krigstiden i starten af 1900-tallet har Nestlé været en del af Hillarys tur som den første til toppen af Mount Everest og var også en del af rationerne for Apollo 11s månelanding.

I dag er Nestlé blandt verdens største fødevarevirksomheder, med en lang række produkter i både ejet og datterselskaber. I dag er Nestlé stadig en virksomhed med fokus på forskning og udvikling, ligesom man har startet flere tiltag for miljø og sundhed. Derudover er Nestlé ikke blot en fødevarevirksomhed længere, og har derfor bl.a. også en hudplejeafdeling.

Hvad kan Nestlé?

Nestlés enorme virksomheds- og produktportefølje gør at Nestlé kan det meste. Når der er tale om fødevarer er Nestlé især kendt for sine chokolade, morgenmadsprodukter og babymad. Derudover ejer Nestlé også både Nespresso, Nescafé og Nestea, samt utallige andre brands, så du har med garanti smagt mange af deres produkter.

Hvem skal vælge Nestlé?

Nestlés mange muligheder gør at alle kan vælge at bruge produkter fra Nestlé. Udvalget og variationerne er oftest mange og priserne er altid konkurrencedygtige. Nestlé benytter diverse miljørigtige løsninger til mange af deres produkter, så du også kan finde noget til dig, som gerne vil sørge for økologi, natur eller arbejdsforhold.

Kan jeg bruge Nestlé?

Nestlé Chokolade giver dig mulighed for at byde din gæster på noget sødt til kaffe, eller forkæle de mindste når der skal hygges lidt ekstra.

Hvis du skal have kaffe, og det skal være nemt – men godt – anbefaler vi du kigger på Nescafés instantkaffe. Ønsker du nem mælk til kaffen, kan Nestlé hjælpe dig.

Nescafé Dolce Gusto er et populært system, hvortil du kan finde flere af Nestlés populære smagsvarianter. Ønsker du billigere alternativer til Dolce Gusto findes der også kompatible kapsler til denne maskine.

Har du en Nespresso-maskine? Du kan finde et stort udvalg af billige kompatible kapsler til Nespresso.

Besøg Nestlé