• ★★★★★ 500.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Slik og småkager

20 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt ved køb over 499 kr.
Når det kommer til kaffeelskere, er vi ikke diskriminerende. Om du foretrækker instant kaffe eller ikke at bruge kaffekapsler og i stedet købe malet eller hele kaffebønner, så accepterer vi dig. Selv hvis du vælger te frem for kaffe. Vi går dog ud fra, at du foretrækker te om aftenen men stadigvæk elsker kaffe i løbet af dagen. Lige gyldigt hvad, så er du mere end velkommen her hos KaffeKapslen!
Filter
Styrke
  1. ingen muligheder
Egenskab
  1. ingen muligheder

Slik til den søde tand

Hos Kaffekapslen står vi normalt for kaffen, men det kan nu også være rart med lidt sødt til kaffen. Eller måske tænker du at børnene også skal have lidt, når de voksne får lov til at fordybe sig i alt den skønne kaffe. Vi har samlet en lang række af lækre produkter, så du har mulighed for at byde dine gæster på lidt godt, når du får uventet besøg. Vores sortiment består af et dejlig udvalg af chokolade, så du kan få ægte kvalitetschokolade, som også de voksne sætter pris på. Derudover har vi klassikere som de fleste børn og barnlige sjæle kender – f.eks. chokoladebarer som du nemt kan pakke med i madpakken, eller have liggende i handskerummet til når den lille sult melder sig.

Småkager til hyggestunder

Har du også trang til lidt sødt i løbet af dagen? Mange af os kan godt blive lidt småsulte og lækkersultne i løbet af dagen. Mangler du lidt sødt til kaffen, kan du altid finde et fint udvalg af småkager hos Kaffekapslen. Så er eftermiddagshyggen sikret når roen falder over dit hjem efter dagens mange gøremål. Danmark traditioner for småkager går flere århundreder tilbage, og i dag kendes danske småkager over hele verden. Danske småkager laves ofte med gode råvarer som smør og vanilje, som smager og behager enhver som elsker noget sødt.

Er mørk chokolade sundt?

Hvis du køber mørk chokolade med højt kakaoindhold, så er kakao faktisk på nogle områder godt for dig. Kakao indeholder fibre og mange sunde mineraler, og indeholder flavonoid som har beviselig positiv effekt på helbredet. Det kan bl.a. hjælpe på problemer med blodtrykket og kolesterol.

Alle vi chokoladeelskere har naturligvis gået med en overbevisning om at chokolade er godt for sjælen og chokolade har ikke kun gavnlig effekt på fysisk velvære, men har også en beviselig positiv effekt på psyken. Mørk chokolade påvirker nemlig frigivelsen af endorfiner og serotoninen i hjernen, stoffer som hjælper mod stress og giver en følelse af velvære.

For at chokolade skal være godt for dig, skal det have et højt indhold af kakao, da det sunde kommer fra kakaoplantens frugter. Hvis det skal være sundt, skal du derfor gå efter høj kakaoprocent og lavt indhold af kakaosmør.