• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Kapsler til Caffitaly

30 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

Caffitaly er et autentisk italiensk kaffekapsel-system. Med placering i midten af Italien praler de af at have den bedste teknologi og kaffe. De kaffekapsler til Caffitaly, vi har på lager, er ikke kun af høj kvalitet, men nogle er også enten økologiske, Rainforest Allience- og/eller Fairtrade certificerede.

Kaffe

Når du tænker på kaffe af kvalitet, dens historie og kultur, så tænker du på Italien. Her på KaffeKapslen har vi en fuldt autentisk italiensk kaffekapsel-maskine og kaffekapsler til dig. Du får ikke kun lov til at drikke kvalitetskaffe som smager fantastisk, men også lov til at gøre dette med en ren samvittighed, velvidende at miljøet og alle i det er blevet passet på og behandlet ordentligt. 

Varm chokolade

Italien formår altid at forvandle mad og drikke til en behagelig oplevelse, og du skal ikke forvente mindre af den varme chokolade. Man drikker varm chokolade året rundt i Italien, så hvorfor skulle det være anderledes for os? Varm chokoladekapsler til din Caffitaly kaffemaskine er af høj kvalitet og helt igennem lækre. 

Afkalkning og tilbehør

For at din Caffitaly kaffekapsel-maskine fortsat kan køre optimalt i de kommende år, må du holde din maskine i perfekt form. For at gør dette, har vi sørget for, at du kan købe alt, hvad du skal bruge til at afkalke din maskine, filtrerer dit vand og organisere dine kaffekapsler. Således bliver livet lidt letter for både dig og din Caffitaly-maskine.