• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
 • PrisGaranti - Altid fair priser!
 • Vi pakker og sender hver dag!

Slik og småkager

19 produkter
Filtrer
Aktive filtre
 1. Nestlé
Filtrer efter
 1. Quality Street 900g chokolade fra Nestlé
  Nestlé Quality Street 900 g. chokolade
  Nu: 149,00 kr.
 2. KitKat 10 Chokolade fra Nestle
  Nestlé KitKat 10x41,5 g. chokolade
  Nu: 49,95 kr.
 3. Smarties Mini Chokolade fra Nestle
  Nestlé Smarties Mini 158 g. chokolade
  Nu: 24,95 kr.
 4. Lion 10 Chokolade fra Nestle
  Nestlé Lion 10x42 g. chokolade
  Nu: 49,95 kr.
 5. After Eight Mint Chokolade fra Nestlé
  Nestlé After Eight 200 g. chokolade
  Nu: 29,95 kr.
 6. Nesquik kakao drikkepulver
  Nestlé Nesquik Kakaopulver 400 g. kakao
  Medium Almindelig kop
  Nu: 25,00 kr.

Slik til den søde tand

Hos Kaffekapslen står vi normalt for kaffen, men det kan nu også være rart med lidt sødt til kaffen. Eller måske tænker du at børnene også skal have lidt, når de voksne får lov til at fordybe sig i alt den skønne kaffe. Vi har samlet en lang række af lækre produkter, så du har mulighed for at byde dine gæster på lidt godt, når du får uventet besøg. Vores sortiment består af et dejlig udvalg af chokolade, så du kan få ægte kvalitetschokolade, som også de voksne sætter pris på. Derudover har vi klassikere som de fleste børn og barnlige sjæle kender – f.eks. chokoladebarer som du nemt kan pakke med i madpakken, eller have liggende i handskerummet til når den lille sult melder sig.

Småkager til hyggestunder

Har du også trang til lidt sødt i løbet af dagen? Mange af os kan godt blive lidt småsulte og lækkersultne i løbet af dagen. Mangler du lidt sødt til kaffen, kan du altid finde et fint udvalg af småkager hos Kaffekapslen. Så er eftermiddagshyggen sikret når roen falder over dit hjem efter dagens mange gøremål. Danmark traditioner for småkager går flere århundreder tilbage, og i dag kendes danske småkager over hele verden. Danske småkager laves ofte med gode råvarer som smør og vanilje, som smager og behager enhver som elsker noget sødt.

Er mørk chokolade sundt?

Hvis du køber mørk chokolade med højt kakaoindhold, så er kakao faktisk på nogle områder godt for dig. Kakao indeholder fibre og mange sunde mineraler, og indeholder flavonoid som har beviselig positiv effekt på helbredet. Det kan bl.a. hjælpe på problemer med blodtrykket og kolesterol.

Alle vi chokoladeelskere har naturligvis gået med en overbevisning om at chokolade er godt for sjælen og chokolade har ikke kun gavnlig effekt på fysisk velvære, men har også en beviselig positiv effekt på psyken. Mørk chokolade påvirker nemlig frigivelsen af endorfiner og serotoninen i hjernen, stoffer som hjælper mod stress og giver en følelse af velvære.

For at chokolade skal være godt for dig, skal det have et højt indhold af kakao, da det sunde kommer fra kakaoplantens frugter. Hvis det skal være sundt, skal du derfor gå efter høj kakaoprocent og lavt indhold af kakaosmør.