• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF KAFFEKAPSLER
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 499 TIL PAKKESHOP
  • DAG-TIL-DAG LEVERING PÅ HVERDAGE

Afkalkning og tilbehør til Tassimo®

17 produkter

Levering inden for 1-2 hverdage / Fragtpris: 29 kr.
Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

For at få den bedst mulige oplevelse med din Tassimo kaffekapsel-maskine, er der nogle få ting, du må have i tankerne. Afkalkning af din maskine er den vigtigste af alle opgaver og en rigtig god idé at huske. Vi kan også hjælpe dig med at organisere dine kapsler, så de er nemme og overskuelige at holde styr på. Her på KaffeKapslen tilbyder vi mange forskellige typer tilbehør til din Tassimo-maskine, som enten kan være hjælpsomme, sunde eller smagfulde.

17 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

17 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Du må ikke glemme

Det er nemt at glemme at afkalke din Tassimo-maskine, men på et tidspunkt vil du indse, at der er noget i vejen. Din Tassimo vil larme mere, koncentrationen vil blive svagere, og i det lange løb vil din Tassimos levetid forkortes. Vi, på KaffeKapslen, forsøger at gøre livet nemmere for vores kunder, så selvfølgelig har vi også de helt rigtige afkalkningskapsler til din Tassimo-maskine.

Husk at drikke nok

Hvor der er kaffe, er der vand. Og jo bedre kvaliteten på vandet i din Tassimo kaffekapsel-maskine er, jo sjældnere behøver du at afkalke den, og jo bedre smager dine kaffekapsler. Det giver kun mening at tjekke vores vandfilterkander ud og overveje et klogt køb for din egen sundhed. 

En vandfilterkande har en masse positive fordele, ikke kun for dig og din familie, men også for miljøet. Slut med at købe vand på plastikflasker - hvilket også spare dig penge.

Fordelene indbefatter også en bedre vandlugt og -smag, uden risiko for at indtage klor, bly, kobber, pesticider eller insektmidler.

Kaffe to-go

Lige meget om du drikker kaffe eller te, hvorfor så spilde dine penge på at købe en kop af middel kvalitet, når du kan have din Tassimokaffe- eller -te med i en termokop. Nemt, billigt og lækkert.