Beskrivelse

En Philips Senseo kaffemaskine er det ideelle system til fremstilling af en lang række velsmagende varme drikke. For at holde din maskine i perfekt stand, anbefaler vi, at du behandler den med Senseo afkalkningstabletter.

Regelmæssig afkalkning af din Senseo-maskine hjælper med at forhindre, at kalkaflejringer påvirker temperaturen, smagen og ingredienserne negativt. Denne proces forlænger også maskinens levetid og forhindrer unødvendige skader. Kaffekapslens afkalkningstabletter er specielt udviklet til Philips Senseo-maskinen og indeholder citronsyre, der effektivt afkalker maskinen på en skånsom måde for at holde den i fremragende stand og sikre gode kaffearomaer.

Vi anbefaler, at du afkalker din Senseo-maskine mindst hver tredje måned for at holde den sund. Produktet er kompatibelt med alle Senseo-kaffemaskiner, men det er vigtigt, at du følger de korrekte afkalkningsinstruktioner for din specifikke Senseo-model.

Når din maskine er blevet afkalket, kan du igen se frem til lattes af højeste kvalitet, cappuccinoer, varm chokolade og mere!

Specifikationer

Stk.

3

Mærke

Kaffekapslen

Kapselsystem

Senseo

Bedst før

02.03.2026

Afkalkningstabletter Kaffekapslen

3 doseringer til Senseo

(2)

Anmeldelser (2)

Fungere fint. Læs mere
Super Læs mere