Beskrivelse

VI introducerer, Dynamite Zero – Alt den samme smag fra den originale Dynamite Ice Latte, men med mindre sukker og ingen fedt!

Ligesom den originale opskrift har vores Dynamite Zero tre shots espressso og mælk, men med under 0.5 gram sukker og 0 gram fedt. Det er det perfekte valg til dem som gerne vil have et sundere valg med lavt sukker indhold uden at gå på kompromis med smagen.

Ligesom resten af vores voksende Dynamite kollektion, er denne drik designet til dem som har brug for et ekstra skud energi, til at supplerer den travle hverdag mens man stadig nyder kvalitets kaffe. Intensiteten fra den stærke kaffe er perfekt balanceret med mælken og med hele 115 milligram koffein, er den perfekt til de varme sommerdage til at give et ekstra kick.

Det er simpelt, Sæt den i køleskabet, lad den køle ned og nyd den kold!

Advarsel : Meget højt indhold af koffein. Bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende kvinder.

Ingredienser

Vand, 5% skummetMÆLK, 1,95% pulverkaffe, stabiliseringsmiddel: cellulose, cellulosegummi, pektin; smagsstoffer, syrningsmiddel: natriumphosphater; naturlig aroma, sødemiddel: acesulfam K, sucralose.

Specifikationer

Mængde (milliliter)

230

Mærke

Kaffekapslen

Styrke

Meget stærk (10/10)

Bedst før

25.02.2024

Næringsindhold per 100 ml.

Energi, kcal

11

Protein (g)

0,5

Fedt (g)

0

- heraf mættede fedtsyrer (g)

0

Kulhydrater (g)

1,9

- heraf sukkerarter (g)

>0,5

Dynamite Zero

230 ml. iskaffe

(1)

Anmeldelser (1)

Synes den smager meget kunstigt, slet ikke som den originale Dynamite Ice Latte og det virker som om der slet ikke er mælk i (kaffen er helt sort når den hældes op) - ved ikke om jeg bare har været uheldig med dem jeg har købt, men kan ikke anbefale den kemiske smag den har Læs mere

Lignende kategorier