Beskrivelse

Ægte kaffeglæde, uden søvnløse nætter.

Hvis kaffetørsten melder sig sent på dagen, er vores koffeinfri Espresso lige sagen.

For her har vi skabt en koffeinfri Espresso på en blanding af Arabica (80%) og Robusta (20%) bønner, som har resulteret i en velafbalanceret kaffe med en mild krop. Den er derfor både i kraft af dens milde smag, og dens fravær af koffein velegnet til de stunder sent på dagen, hvor man selvom man gerne vil nyde en kop kaffe, gerne undgår koffeinens effekter.

Men selvom den er mild og uden koffein, er du stadig sikret en kaffe der smager af kaffe. For koffeinen er langsomt og nænsomt blevet reduceret over flere omgange under ristningen, for at bevare kaffens naturlige aromaer bedst muligt,

Her får du derfor en Espresso med en smag som du genkender, men uden at du behøver bekymre dig om at få din nattesøvn spoleret.

Vi har pakket den ned i en kompostérbar kapsel, som du roligt kan smide ud med køkkenaffaldet (eller på komposten), for den er skabt i et naturmateriale, som nedbryder sig selv efter ca 12 uger.

Vi leverer denne aromatiske koffeinfrie Espresso i 10 miljøvenlige kapsler, der passer perfekt til din Nespresso-maskine®.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Kaffekapslen

Kapselsystem

Nespresso

Egenskab

Rainforest alliance, Koffeinfri, Komposterbar, Arabica/Robusta

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

23.12.2024

Espresso Koffeinfri - Kompostérbar

10 kapsler til Nespresso®

(5)

Anmeldelser (5)

Kaffen smager fint, men vandet har desværre meget svær ved at komme igennem kapslen, hvilket resulterer i en til tider meget lille kop kaffe. Læs mere
Mange kapsler fejler desværre. Læs mere
Modsat mange af de andre anmeldere har jeg haft gode erfaringer med disse kapsler (max fem ud af et par hundrede, der ikke fungerede godt). Læs mere
Kaffen smager ok. Men kapslen er utrolig dårlig og vandet kan næsten ikke trænge igennem og derfor kan den nogle gange kun lave halvdelen af den kaffe, man har indstillet maskinen til, da det dryppe, i stedet for at løbe ud ag maskinen.
Jeg endte med at smide resten af pakkerne ud.
Læs mere
For mild og smager ikke meget af kaffe.
Kapslerne har svært ved at lade vandet passere igennem - starter fint men halvvejs inde i forløbet har vandet svært ved at løbe igennem.
Læs mere