• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Indian Summer - Nordic Roast

398 g. chai te

På lager
Nu: 49,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 398
Mærke Nordic Roast
Smag Krydderier, Sødme, Te
Kopstørrelse Almindelig kop
Styrke Medium (5/10)
Bedst før 17.05.2023

Produktbeskrivelse af Indian Summer - Nordic Roast

Med en Chai te som denne, får du en aromatisk sort te som er blevet blandet op med krydderier som kanel, kardemomme og ingefær, som tilsammen skaber en te med et sandt festfyrværkeri af smage. En te som med dens krydrede ophav, ikke overraskende stammer fra alle krydderiernes moderland, Indien.

Her får du Nordic Roasts bud på den klassiske indiske te. Nordic Roast har her skabt en klassisk Chai-te, men med mere krydderier og mælk, og mindre sukker, end de fleste andre Chai-blandinger.

Hvis du er ny til Chai-te og har mod på at opleve en rigtig Chai-te, kan vi derfor varmt anbefale at starte med denne. For her får du en Chai-te med saft of kraft, som smager lige præcist som man kan forvente en Chai skal. Hvilket vil sige, en varm og intens te der kommer med en eksplosion af krydrede smage, som efterlader en en varm og behagelig eftersmag i munden.

Den tilberedes nemt ved at blande 3-4 teskefulde Indian Summer Chai-pulver op med 200 ml varm mælk, som du kan pynte lidt op med et drys kanel. Nemt, hurtigt – og autentisk og velsmagende.

Nyd den selv, eller introducer dine gæster til en ny og spændende te-oplevelse.

Vi leverer denne spændende og aromatiske Chai-te i en elegant dåse med 398g pulver, som rækker til at brygge ca 15 kopper Chai med.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Indian Summer - Nordic Roast
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20