Beskrivelse

Med en Chai te som denne, får du en aromatisk sort te som er blevet blandet op med krydderier som kanel, kardemomme og ingefær, som tilsammen skaber en te med et sandt festfyrværkeri af smage. En te som med dens krydrede ophav, ikke overraskende stammer fra alle krydderiernes moderland, Indien.

Her får du Nordic Roasts bud på den klassiske indiske te. Nordic Roast har her skabt en klassisk Chai-te, men med mere krydderier og mælk, og mindre sukker, end de fleste andre Chai-blandinger.

Hvis du er ny til Chai-te og har mod på at opleve en rigtig Chai-te, kan vi derfor varmt anbefale at starte med denne. For her får du en Chai-te med saft of kraft, som smager lige præcist som man kan forvente en Chai skal. Hvilket vil sige, en varm og intens te der kommer med en eksplosion af krydrede smage, som efterlader en en varm og behagelig eftersmag i munden.

Den tilberedes nemt ved at blande 3-4 teskefulde Indian Summer Chai-pulver op med 200 ml varm mælk, som du kan pynte lidt op med et drys kanel. Nemt, hurtigt – og autentisk og velsmagende.

Nyd den selv, eller introducer dine gæster til en ny og spændende te-oplevelse.

Vi leverer denne spændende og aromatiske Chai-te i en elegant dåse med 320g pulver, som rækker til at brygge ca 15 kopper Chai med.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Ingredienser

Sukker, VALLEpulver (fra MÆLK), fuld-hærdet vegetabilsk kokosfedt, SKUMMETMÆLK, maltodextrin, glukosesirup, sort te ekstrakt (2%), aroma, MÆLKEPROTEIN, antikake middel (E341, E551), stabilisator (E340, E452), krydderi (kanel), emulgator (E471).

Specifikationer

Mængde (g.)

320

Mærke

Nordic Roast

Smagsnoter

Krydderier

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

18.12.2025

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

397

Protein (g)

6,4

Fedt (g)

12,3

- heraf mættede fedtsyrer (g)

10,9

Kulhydrater (g)

65

- heraf sukkerarter (g)

44,6

Indian Summer - Nordic Roast

320 g. chai te

(4)

Anmeldelser (4)

Den bedste Chai The efter min mening🙏✨ Læs mere
Dejligt velsmagende chai Læs mere
Lækkert alternativ til te og kakao Læs mere
Et godt alternativ til David RIo Læs mere