Om Kaffekapslen

Synes du også at udvalget af kaffekapsler er for småt og priserne er for høje?

Kaffekapslen.dk er den største forhandler af kaffekapsler til bl.a. Nespresso®, Dolce Gusto, Tassimo og Senseo i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig.

Vores mål er at give kaffekapsel-brugere i hele Europa det størst mulige udvalg af kaffe – f.eks. kompatible kapsler til Nespresso®, eksklusive kaffekapsler fra Illy eller kaffebønner fra Lavazza.

Det eneste fælles træk mellem vores kunder er, at de alle elsker kaffe og ønsker at finde bedre og billigere løsninger, når de skal vælge kaffe.

Uanset om vores kunder skal bruge kapsler til Nespresso, puder til Senseo, kapsler til Tassimo og Dolce Gusto eller har et helt andet kaffekapselsystem, kan vi tilbyde et bredt sortiment af kaffe – både fra de originale leverandører og kompatible producenter.

Det er en forudsætning for vores vækst, at vores kunder er tilfredse. Vi er derfor stolte af at have leveret mere end 200.000.000 kapsler til flere end 700.000 tilfredse forbrugere. Det er et hos os grundprincip, at vores kunder altid får de lavest mulige priser, og at vores kunder kan købe kaffekapsler, så snart de har brug for dem – i stedet for at vente på det næste ”brandtilbud”. Derfor er vores varer meget sjældent på tilbud, og vi sælger ikke varer til en lavere pris end vores kostpris.

 

Vores Historie

KaffeKapslen blev stiftet af Morten Ravn i 2011 i et lille lagerlokale på 20 m2. Inden Morten stiftede KaffeKapslen var han ansvarlig for salg af kaffeprodukter hos Nestlé, som er ejer af både Nescafé Dolce Gusto® og Nespresso®.

Da Morten stiftede KaffeKapslen havde han ikke meget viden om handel på internettet, men Mortens store viden om kaffekapsler og erfaring med købmandskab gjorde, at KaffeKapslen hurtigt oplevede vækst på det danske marked.

I 2012 blev KaffeKapslens svenske og norske webshops lanceret, og virksomheden flyttede til nye lokaler – stadigvæk uden for Aarhus, men denne gang med et lille kontor tilknyttet lageret. I 2013 fortsatte væksten på de nordiske markeder, og KaffeKapslens tyske webshop blev lanceret.

I 2014 og 2015 var der fokus på at øge KaffeKapslens sortiment af kaffekapsler, og Morten brugte derfor meget tid på messer i Europa og USA for at finde de helt rigtige kaffekapsler til de bedste priser. Imens blev der sendt flere og flere ordrer fra virksomhedens lager uden for Aarhus, og i 2015 flyttede virksomheden igen til større lokaler.

Lageret blev igen udvidet i 2018, og endnu engang i 2019 for at sikre, at vi altid har plads til nye, spændende produkter.