• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Lindt Saltlakrids

100 g. chokolade

På lager
Nu: 25,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 100
Mærke Lindt
Smag salty licorice, Mørk chokolade
Bedst før 30.11.2022

Produktbeskrivelse af Lindt Saltlakrids

Lindt Excellence chokoladerne er nok mest kendte for de rent mørke varianter i forskellige styrkegrader. Men derudover finder man i serien også mange chokolader med utraditionelle ingredienser, som leverer smagsoplevelser ud over det sædvanlige, hvilket denne Salty Liquorice variant er et godt eksempel på.

Med Salty Liquorice varianten får du først og fremmest en mørk chokolade, men som her er blevet kombineret med en intens smag af saltet lakrids. Når man tager den første bid mærker man derfor straks den pikante saltede smag af lakrids, som derefter hurtigt bliver mødt af den dybe smag af mørk chokolade. Dette giver er en god vekselvirkning mellem den mørke chokolades let bitre toner som afstemmer den saltede lakrids pikante let skarpe smag. Resultat er en markant og sofistikeret smag, som vil gå godt sammen med en bedre vin eller en mørkristet kaffe.

Her er med andre ord en chokolade som med dens delikate anderledes smag bidrager til en velkommen udvidelse af chokolade universet, og hvor Lindt igen har vist, at de med deres nytænkende sammensætning af utraditionelle ingredienser i den klassiske mørke chokolade, har en helt unik evne til at skabe nye spændende smagsoplevelser.

Lindt fra Schweiz har siden 1845 forsynet verden med lækker chokolade. Lindt er kendt for deres lækre chokoladekugler med blødt fyld, den gyldne påskekanin, og ikke mindst de populære Lindt Excellence chokoladeplader i forskellige smage.

Lindt Saltlakrids
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20