Beskrivelse

Har du prøvet en Chai te ? En Chai te er en særlig aromatisk sort te med rødder i Indien, som er blevet blandet op med masser af lækre krydderier som kanel, kardemomme og ingefær, som tilsammen skaber en te med et sandt festfyrværkeri af smage.

Med Sweet Caramel varianten fra Nordic Roast får du en klassisk Chai-te med alle de kendte Chai-krydderier, men her i en blanding skabt med særlige noter af sød karamel.

Du får den i en elegant dåse med Chaipulver, som kan benyttes til at tilberede en Chai i enten Latte stil brygget på varm mælk, eller som en Chai krydderte brygget på vand. Begge dele klares nemt, ved blot at tilføje din foretrukne vædske og efterfølgende blande dem op.

Men uanset om du brygger den som en Masala eller som krydderte, kan du være sikker på at få en varm og sanselig smagsoplevelse. Og når du først har prøvet en Chai-te, kan det det være svært at gå tilbage til almindelig te igen. For en Chai har en tendens til at feje alle te-konkurrenter af banen.

Vi leverer denne spændende og aromatiske Chai-te i en dåse med 320g, som rækker til at brygge ca 15 kopper Chai med.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Ingredienser

Sukker, VALLEpulver (fra MÆLK), fuld-hærdet vegetabilsk kokosfedt, SKUMMETMÆLK, maltodextrin, glukosesirup, aroma, sort te ekstrakt (2%), MÆLKEPROTEIN antikake middel (E341, E551), stabilisator (E340, E452), emulgator (E471).

Specifikationer

Mængde (g.)

320

Mærke

Nordic Roast

Smag

Karamel, Sødme

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

28.04.2025

Næringsindhold

Energi, kcal

420

Protein (g)

6,2

Fedt (g)

12

- heraf mættede fedtsyrer (g)

11

Kulhydrater (g)

72

- heraf sukkerarter (g)

60

Sweet Caramel - Nordic Roast

320 g. chai te

(3)

Anmeldelser (3)

Smager SÅ godt Læs mere
Hurtig levering Læs mere
Smager skønt af karamel Læs mere