• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Sweet Caramel - Nordic Roast

398 g. chai te

Ikke på lager
Nu: 49,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 398
Mærke Nordic Roast
Smag Karamel, Sødme
Kopstørrelse Almindelig kop
Styrke Medium (5/10)
Bedst før 30.01.2023

Produktbeskrivelse af Sweet Caramel - Nordic Roast

Har du prøvet en Chai te ? En Chai te er en særlig aromatisk sort te med rødder i Indien, som er blevet blandet op med masser af lækre krydderier som kanel, kardemomme og ingefær, som tilsammen skaber en te med et sandt festfyrværkeri af smage.

Med Sweet Caramel varianten fra Nordic Roast får du en klassisk Chai-te med alle de kendte Chai-krydderier, men her i en blanding skabt med særlige noter af sød karamel.

Du får den i en elegant dåse med Chaipulver, som kan benyttes til at tilberede en Chai i enten Latte stil brygget på varm mælk, eller som en Chai krydderte brygget på vand. Begge dele klares nemt, ved blot at tilføje din foretrukne vædske og efterfølgende blande dem op.

Men uanset om du brygger den som en Masala eller som krydderte, kan du være sikker på at få en varm og sanselig smagsoplevelse. Og når du først har prøvet en Chai-te, kan det det være svært at gå tilbage til almindelig te igen. For en Chai har en tendens til at feje alle te-konkurrenter af banen.

Vi leverer denne spændende og aromatiske Chai-te i en dåse med 398g, som rækker til at brygge ca 15 kopper Chai med.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Sweet Caramel - Nordic Roast
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20