Beskrivelse

Har du prøvet en Chai te ? En Chai te er en særlig aromatisk sort te med rødder i Indien, som er blevet blandet op med masser af lækre krydderier som kanel, kardemomme og ingefær, som tilsammen skaber en te med et sandt festfyrværkeri af smage.

Med Sweet Caramel varianten fra Nordic Roast får du en klassisk Chai-te med alle de kendte Chai-krydderier, men her i en blanding skabt med særlige noter af sød karamel.

Du får den i en elegant dåse med Chaipulver, som kan benyttes til at tilberede en Chai i enten Latte stil brygget på varm mælk, eller som en Chai krydderte brygget på vand. Begge dele klares nemt, ved blot at tilføje din foretrukne vædske og efterfølgende blande dem op.

Men uanset om du brygger den som en Masala eller som krydderte, kan du være sikker på at få en varm og sanselig smagsoplevelse. Og når du først har prøvet en Chai-te, kan det det være svært at gå tilbage til almindelig te igen. For en Chai har en tendens til at feje alle te-konkurrenter af banen.

Vi leverer denne spændende og aromatiske Chai-te i en dåse med 320g, som rækker til at brygge ca 15 kopper Chai med.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Ingredienser

Sukker, VALLEpulver (fra MÆLK), fuld-hærdet vegetabilsk kokosfedt, SKUMMETMÆLK, maltodextrin, glukosesirup, aroma, sort te ekstrakt (2%), MÆLKEPROTEIN antikake middel (E341, E551), stabilisator (E340, E452), emulgator (E471).

Specifikationer

Mængde (g.)

320

Mærke

Nordic Roast

Smagsnoter

Karamel

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

25.07.2025

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

420

Protein (g)

6,2

Fedt (g)

12

- heraf mættede fedtsyrer (g)

11

Kulhydrater (g)

72

- heraf sukkerarter (g)

60

Sweet Caramel - Nordic Roast

320 g. chai te

(5)

Anmeldelser (5)

Meget lækker og velsmagende Chai drik. Blander først lidt mælk med pulver og derefter tilsættes varmt vand. Dette giver en utrolig lækker cremet konsistens. Til slut et lille drys kanel som prikken over i'et.
Kan varmt anbefales 🍵🍵🍵🍵🍵Giver det 5 "stjerne kopper"
Læs mere
Rigtig lækker Chai blanding, perfekt til kolde dage, eller bare når man lige har lyst. Læs mere
Smager SÅ godt Læs mere
Hurtig levering Læs mere
Smager skønt af karamel Læs mere