Beskrivelse

Måske er du allerede lidt erfaren når det kommer til Chai te, men har du også prøvet en Vanilje Chai? Her får du muligheden - for med denne variant har Nordic Roast skabt en Chai som er blevet blandet op med et godt skud vanilje.

Vanilje er en ingredient som passer rigtig godt sammen med Chai – for her kombineres vaniljens sødme på bedste vis med de krydderierne fra den ’almindelige’ Chai-te. Resultatet er en Chai som er både sød og krydret, med en kombinationen af smage som man ikke ofte støder på.

Du kan brygge den enten med mælk som en Latte, eller med varmt vand som krydderte. Men, hvis du efter endt brygning, stiller den i køleskabet natten over, kan den også nydes som en forfriskende og læskende sommerdrik

Som det altid er tilfældet med Nordic Roast Chai leveres den i en elegant dåse som ikke alene pynter, men også er praktisk – og som med fordel kan benyttes til andre formål når det sidste pulver er blevet konsumeret.

Her får du med andre ord en ny og spændende Chai-variant med spændende smagsnoter – og hvem ved, med en smag som du måske ikke kun vil kommer til at holde af, men måske ligefrem elske.

Vi leverer denne spændende Chai-te i en dåse med 320g, som rækker til at brygge ca 15 kopper Chai med.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Ingredienser

Sukker, VALLEpulver (fra MÆLK), fuldhærdet vegetabilsk kokosfedt, SKUMMETMÆLK, maltodextrin, glukosesirup, aroma, sort te ekstrakt (2%), MÆLKEPROTEIN, antiklumpningsmiddel (E341, E551), stabilisator (E340, E452), emulgator (E471).

Specifikationer

Mængde (g.)

320

Mærke

Nordic Roast

Smagsnoter

Krydderier, Vanilje

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

18.01.2025

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

420

Protein (g)

6,2

Fedt (g)

12

- heraf mættede fedtsyrer (g)

11

Kulhydrater (g)

72

- heraf sukkerarter (g)

60

Vanilla Dream - Nordic Roast

320 g. chai te

(2)

Anmeldelser (2)

En tynd kop the… den bliver betydeligt bedre med mælk fremfor vand, men stadig skal der mere pulver end anvist… ca det dobbelte (efter min smag) og så holder kg prisen ikke…
Men smager godt

Så 2 stjerner herfra….
Læs mere
Også dejligt velsmagende Læs mere