• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Vanilla Dream - Nordic Roast

398 g. chai te

På lager
Nu: 49,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 398
Mærke Nordic Roast
Smag Krydderier, Sødme, Vanilje
Kopstørrelse Almindelig kop
Styrke Medium (5/10)
Bedst før 17.02.2023

Produktbeskrivelse af Vanilla Dream - Nordic Roast

Måske er du allerede lidt erfaren når det kommer til Chai te, men har du også prøvet en Vanilje Chai? Her får du muligheden - for med denne variant har Nordic Roast skabt en Chai som er blevet blandet op med et godt skud vanilje.

Vanilje er en ingredient som passer rigtig godt sammen med Chai – for her kombineres vaniljens sødme på bedste vis med de krydderierne fra den ’almindelige’ Chai-te. Resultatet er en Chai som er både sød og krydret, med en kombinationen af smage som man ikke ofte støder på.

Du kan brygge den enten med mælk som en Latte, eller med varmt vand som krydderte. Men, hvis du efter endt brygning, stiller den i køleskabet natten over, kan den også nydes som en forfriskende og læskende sommerdrik

Som det altid er tilfældet med Nordic Roast Chai leveres den i en elegant dåse som ikke alene pynter, men også er praktisk – og som med fordel kan benyttes til andre formål når det sidste pulver er blevet konsumeret.

Her får du med andre ord en ny og spændende Chai-variant med spændende smagsnoter – og hvem ved, med en smag som du måske ikke kun vil kommer til at holde af, men måske ligefrem elske.

Vi leverer denne spændende Chai-te i en dåse med 398g, som rækker til at brygge ca 15 kopper Chai med.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Vanilla Dream - Nordic Roast
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20