Beskrivelse

St. Remio er et kaffemærke med et særligt højt fokus på miljøvenlighed og socialt ansvar. St Remio benytter udelukkende UTZ certificeret kaffe, så man altid er sikret at kaffen er blevet bæredygtigt dyrket, og under ordnede forhold og arbejdsvilkår. St. Remio støtter desuden en lang række projekter for at fremme disse værdier, og har et særligt fokus på Rwanda, hvor man især fokuserer på at forbedre de kvindelige kaffebønders vilkår.

Når man køber St. Remio kaffen støtter man derfor aktivt de lokale kaffebønders samfund, og bidrager til forbedret uddannelse, økonomi og bæredygtig udvikling.

Denne eksklusive serie fra St. Remio består af række kvalitetskaffer, som er blevet dyrket helt uden brug af pesticider og sprøjtemidler, hvilket naturligvis også er tilfældet for denne variant kaldet Aromatic.

Her får du en velafbalanceret mellemristet kaffe med noter af frugt og nødder. Denne milde kaffe kan sagtens nydes ren, men går især godt når den blandes op med mælk, som base i for eksempel en Latte eller Cappuccino.

Denne St. Remio variant kommer med vores varmeste anbefalinger - for her får man ikke kun en kvalitetskaffe, men støtter også samtidig et godt formål.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smag

Frugt, Nødder

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

18.07.2024

St. Remio Aromatic

10 kapsler til Caffitaly

Anmeldelser (0)

Lignende kategorier