Beskrivelse

Græskar er et sandt symbol på efteråret og er en favorit i sæsonbestemte drikkevarer. Yogi Tea gør ingen undtagelse med denne græskar chai, der kombinerer græskar med traditionelle krydderier for at give dig varm te til hyggelige efterårsdage.

Denne te er perfekt til at putte sig i et lunt tæppe på en kølig dag og nyde den til et afslappende øjeblik alene eller med venner. Det lækre græskar er kombineret med ingefær og appelsinskal samt kanel, anis og andre lækre chai-krydderier.

Som du ved fra Yogi Tea, er deres ingredienser økologiske og gode for krop og sjæl. Hver tepose er forsynet med et inspirerende citat, der kan få dig til at tænke meditativt, mens du nyder din græskar chai.

Denne te er bedst at nyde, når den brygges med kogende vand og trækker i ca. 8 minutter. Dette giver alle de krydrede nuancer mulighed for at blomstre. Denne te er lækker som den er eller med tilsat mælk.

Denne æske med Yogi Tea er perfekt til efterårsmånederne og indeholder 17 teposer, som du kan dele eller beholde for dig selv.

Ingredienser

Græskar (18%), lakridsrod, kanel, gulerod (12%), ingefær (10%), kardemomme, fennikel, anis (5%), rødbede, ristet cikorie, sort peber, nellike, vaniljebønner, appelsinskal (1%), appelsinolie (1%), veniljeekstrakt, muskat.

Specifikationer

Antal poser

17

Antal kopper

17

Mærke

Yogi Tea

Smagsnoter

Krydderier, Appelsin

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium

Bedst før

30.04.2026

Yogi Tea Pumpkin Chai

17 breve te

(1)

Ikke på lager

Anmeldelser (1)

Smager godt Læs mere

Lignende kategorier