• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
 • PrisGaranti - Altid fair priser!
 • Vi pakker og sender hver dag!

Billige kaffebønner

8 produkter
 1. Klassisk hverdagskaffe fra kaffekapslen
  Classic - Hverdagskaffe 1000 g. kaffebønner
  Stærk Arabica/Robusta 1000 gram
  Nu: 79,00 kr.
 2. Crema hverdagskaffe fra kaffekapslen
  Crema - Hverdagskaffe 1000 g. kaffebønner
  Medium Arabica/Robusta 1000 gram
  Nu: 79,00 kr.
 3. Espresso hverdagskaffe fra kaffekapslen
  Espresso - Hverdagskaffe 1000 g. kaffebønner
  Stærk Arabica/Robusta 1000 gram
  Nu: 79,00 kr.
 4. Espresso Intenso hverdagskaffe fra Kaffekapslen
  Espresso Intenso - Hverdagskaffe 1000 g. kaffebønner
  Meget stærk Arabica/Robusta 1000 gram
  Nu: 79,00 kr.
 5. Supremo kaffebønner fra Gimoka
  Gimoka Supremo 1000 g. kaffebønner
  Stærk 1000 gram
  Nu: 70,00 kr.
 6. Dulcis Vitae kaffebønner fra Gimoka
  Gimoka Dulcis Vitae 1000 g. kaffebønner
  Stærk Robusta 1000 gram
  Nu: 70,00 kr.
 7. Caffé Si Rosso hele bønner fra Gimoka
  Gimoka Caffé Si Rosso 500 g. kaffebønner
  Medium Arabica/Robusta 500 gram
  Nu: 49,00 kr.
 8. Barista Dark Roast Espresso Kaffebønner fra Gevalia
  Gevalia Barista Dark Roast Espresso 450 g. kaffebønner
  Stærk Arabica 450 gram
  Nu: 48,00 kr.

Billige kaffebønner – God kvalitet

Er du på udkig efter billigere kaffebønner, men uden at gå på kompromis med kvaliteten, har vi hos Kaffekapslen her præsenteret vores udvalg.

Hos os vil du altid finde et stort udvalg af billige kaffebønner, som vil henrykke og imponere med sin smag. Der er alt fra det letristede til det mørkristede, så du altid kan finde præcis den kaffe du higer efter.

Hvorfor skal jeg bruge hele kaffebønner?

Du skal bruge hele kaffebønner, fordi intet kan overgå smagen og aromaen af friske kaffebønner. Når du selv maler dine bønner frigives og aktiveres smagen først når du har malet dem, og derved bevares smagen perfekt. Når du maler din kaffe selv, får du også selv muligheden for at bestemme, hvor fint kaffen skal males. Derved kan du selv bestemme om den skal være malet fint, som man ofte vil gøre, hvis man skal bruge det til filterkaffe eller espressomaskine. Du kan også male kaffen grovere og derved skabe den perfekte kaffe til stemplekande.

Hvis du gerne maler din kaffe selv, kan du derved roligt vælge en af disse varianter, som alle har Kaffekapslens varmeste anbefaling. Er du interesseret i at begynde med at malet din egen kaffe, vil vi anbefale at du kigger på vores udvalg af kaffemøller.

Hvilken kaffe skal jeg vælge?

Når du skal vælge kaffe er det vigtigt at du tager udgangspunkt i, hvad den skal bruges til. Espressokaffe er ofte stærkere end stempel- eller filterkaffe, derfor er det vigtigt at du ved, hvad du skal bruge kaffen til.

Kaffens styrke og aroma afgøres bl.a. af ristningen, som kan være fra let til mørkristet.

Letristede kaffebønner har en lidt syrligere smag, og giver derved en lettere og mildere smag. Denne type bruges ofte til stempelkandekaffe.

Mellemristede kaffebønner har en mild syre, mens ristningen fremhæver kaffens naturlige sødme, som kommer fra sukkeret i bønnerne som karamelliseres. Mellemristede bønner benyttes ofte i filterkaffe, og er den mest velkendte kaffetype. Det er denne variant, som de fleste vil definere som en normal kop kaffe.

Mørkristede kaffebønner har igennem ristningen fået en stærk sødme, fordi sukkeret er blevet stærkt karamelliseret. Samtidig er syren næsten væk. Derfor passer denne kaffetype perfekt til espressokaffe.

Hvad gemmer sig bag kaffesorterne?

Grundlæggende opdeles kaffebønner i to hovedsorter: Arabica og Robusta. Disse to kaffesorter dyrkes på forskellige kontinenter, og under forskellige forhold. Det giver kaffe med helt unikke nuancer, som igen varierer fra land til land og fra region til region.

Robusta kaffebønner

Som navnet antyder er Robusta-kaffesorten den robuste variant af kaffebønner. Under navnet Coffea Robusta dyrkes Robusta især i Asien og Afrika, hvor den trives ved højere temperaturer og lavere højder. I modsætning til Arabica-bønnen er den ikke så modtagelige for sygdomme og er mindre afhængig af specielle forhold. Det gør at kaffen kan dyrkes mere effektivt og at prisen derfor er lavere.

Man har kendt til Robustabønnen i flere hundrede år, men den blev først anerkendt som en officiel kaffesort i 1987 - over 100 år efter Arabicabønnen. Da denne kaffesort nemt tilpasser sig, er den hurtigt blevet spredt til mange egne af verden, hvor den i dag især dyrkes i Vietnam. Selvom denne sort grundlæggende er kendt for sit højere koffeinindhold, mere beske og kraftigere smag, er der stor variation af smagene, da miljøet har stor indflydelse på smagen.

Robusta og Arabica blandes ofte for at give et sammenspil i mellem Arabicas sødme og Robustas syrlighed.