Vi ses næste Black Friday!

Når spændingen fra Black Friday aftager, svigter vores engagement i overkommelige priser ikke! Besøg vores side og udforsk over 1000 produkter til alle budgetter og præferencer.

Eller se nedenfor for at opdage vores bedstsælgende produkter til din kaffemaskine!


Til Dolce Gusto®

Vis flere

Til Nespresso®

Vis flere

Til Tassimo®

Vis flere

Til Senseo®

Vis flere

Kaffebønner

Vis flere

Til Nespresso® Professional®

Vis flere

Kaffemaskiner

Dolce Gusto®

Nespresso®

Kaffebønner

Senseo®

Tassimo®

Nespresso® Professional

Prisgaranti - Altid fair priser!

100 dages fortrydelsesret

Gode tilbud hele november

Dynamite Zero 12Dynamite Zero 12
L'OR BaristaL'OR Barista
Lavazza Qualita Oro 1000gLavazza Qualita Oro 1000g

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg mine produkter?

Vi pakker og sender hver dag, og du kan forvente at modtage din pakke inden for 1-2 hverdage. I travle perioder ligesom Black November kan der dog være forsinkelser. 

Hvordan vælger jeg den rigtige maskine? 

Vi ved, at der er mange forskellige maskiner at vælge imellem, og det kan være lidt skræmmende. Men vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang! 

Er der garanti på maskinerne?

Ja! Når du køber en maskine hos Kaffekapslen, er der 2 års garanti på maskinen. 
Hvis du oplever, at din maskine ikke virker, som den skal, bedes du kontakte vores kundeservice. Du kan læse mere om reklamationer her.

 

Hvad er Black November?

Black november stammer fra Black Friday, som er en dag der stammer fra USA. Black Friday er dagen efter Thanksgiving, som er en Amerikansk helligdag, som bliver fejret den fjerde torsdag i november. På Black Friday tilbyder butikker normalt enorme rabatter og specialtilbud. Der er mange der står i kø i flere timer, så de kan få disse fantastiske tilbud, og de fleste bruger denne dag til at købe julegaver til en lav pris. 

Fysiske og online butikker rundt omkring i verdenen har taget denne tradition til sig, og Black Friday er blevet til Black Week og endda Black november. Her hos Kaffekapslen, har vi valgt at hele november skal være for vores kunder. Dette betyder at vores kunder kan få glæde af vores pakke tilbud endnu billigere end normalt.

 

Kaffekapslen og Black November

Kaffekapslen's mål er at have lave priser hele året rundt. Vi tilbyder prisgaranti, for at sikre os dette. Vi stræber efter at have de laveste priser online, så alle vores kunder kan nyde deres favorit kaffe uden at skulle bekymre sig om budgettet. På baggrund af at vi er en online webbutik, har vi også fordelen af at vores kunder kan købe fra eget hjem. Så der er ikke noget med at man skal ud og løbe rundt i butikker for at finde sin yndlingskaffe. Ikke kun kan folk bestille online, men vi har også et bredt udvalg af smag og stilarter, som vi er meget stole af. Vi er derudover en af de største udbydere af kaffekapsler i Europa, og det er vi stolte af. 

Under Black november har vi nedsat nogle af vores priser, så de bliver lavere end normalt. Dette er det perfekte tidspunkt for vores kunder til at fylde lageret op, prøve nye smage eller måske købe en ny maskine. Det er også den perfekte tid til at vores kunder kan finde julegaver til deres familie og venner. Måske nogen vil have en ny specifik kapselmaskine? Eller vil prøve en ny kaffe? Vi har det hele. 

Vores Black november udsalg gælder for maskiner og produkter fra Dolce Gusto®️, Tassimo®️, Senseo®️, Nespresso®️, samt kaffebønner.