Filtrer x

Styrke

chevron-down

Type

chevron-down

Kopstørrelse

chevron-down

Egenskab

chevron-down

Mærke

chevron-down

Lavazza kaffebønner

30 produkter
Filtrer adjustments
Qualità Oro kaffebønner fra Lavazza
(179)
119,00 kr.
Caffé Crema Dolce Coffee Beans from Lavazza
(20)
105,00 kr.
Caffé Crema Classico Coffee Beans from Lavazza
(17)
105,00 kr.
Caffé Crema Gustoso Coffee Beans from Lavazza
(24)
105,00 kr.
Espresso Barista Perfetto Kaffebønner fra Lavazza
(32)
119,00 kr.
Tierra Planet kaffebønner fra Lavazza
(45)
149,00 kr.
Super Crema Blue Kaffebønner fra Lavazza
(5)
159,00 kr.
Lavazza Tales of Roma Coffee beans

Normalpris 196,00 kr. Fra 179,00 kr.

Lavazza Tales of Napoli Coffee beans

Normalpris 196,00 kr. Fra 179,00 kr.

Lavazza tales of italy coffee beans starter pack

Normalpris 147,00 kr. Fra 135,00 kr.

Lavazza Espresso Gran Crema Whole Beans
(3)
155,00 kr.
Tales of Roma - Lavazza
49,00 kr.
Qualità Oro Mountain Grown (1000g) fra Lavazza
(12)
155,00 kr.
Lavazza Espresso Italiano Cremoso Coffee Beans
155,00 kr.
Gran Riserva Filtro 1000g kaffebønner fra Lavazza
169,00 kr.
Lavazza Tierra For Cuba Organic
83,00 kr.
Crema E Aroma kaffebønner fra Lavazza
(16)
155,00 kr.
Qualità Oro kaffebønner fra Lavazza
(13)
83,00 kr.
Qualita Rossa kaffebønner fra Lavazza
(7)
143,00 kr.
Lavazza Caffé Decaffeinato whole beans
(2)
92,00 kr.
Crema E Aroma Blue Kaffebønner fra Lavazza
(4)
155,00 kr.
Lavazza Espresso Italiano whole beans
155,00 kr.
Lavazza Tales of Milano Coffee beans

Normalpris 196,00 kr. Fra 179,00 kr.

Qualità Rossa kaffebønner fra Lavazza
(7)
88,00 kr.
Lavazza Tales of Napoli HB 250g
49,00 kr.
Tales of Milano - Lavazza
49,00 kr.
Qualità Oro Mountain Grown Kaffebønner fra Lavazza
(6)
98,00 kr.
Lavazza Crema E Gusto Espresso Classico Coffee Beans
129,00 kr.

Ikke på lager

Lavazza Qualita Oro Gran Riserva Coffee Beans
189,00 kr.

Ikke på lager

Espresso Classico Italiano 500g Kaffebønner fra Lavazza
(1)
91,00 kr.

Kaffe som på en café

Som ægte kaffeelsker kan et besøg på en god café sammenlignes med besøget på en fin restaurant - god kaffe er nemlig en ægte gourmetoplevelse. Går du på restaurant har du måske mødt en såkaldt Sommelier, som er en tjener med særlig ekspertise indenfor vin. I kaffeverdenen findes baristaen, som er sommelierens sidestykke. Baristaer uddannes i kaffekunsten og dyrker den med særlig stor passion. Derfor findes der også mesterskaber i Barista, hvor de testes på både udvælgelse af kaffebønner, teknik og smag.

Er du særlig glad for caféoplevelsen, kan du med fordel begynde din rejse som selvudlært barista med at vælge de samme kaffebønner, som caféerne bruger. Hos Kaffekapslen har vi sammensat et udvalg af caféfavoritter, så du kan byde dine kaffehungrende gæster på gourmetoplevelser. Det eneste det kræver, er at du har en kaffekværn.

Hvorfor skal jeg vælge kaffebønner?

Når kaffebønner plukkes blive de tørret og fermenterede, hvorefter de bliver ristet. Ristningen fremhæver de naturlige smagsstoffer i kaffen, samtidig med at frigivelsen af sukkerstoffer indkapsler smagen i et karamelliseret lag. Den indkapslede smag frigives derfor først i det øjeblik du maler kaffebønnen og derved giver en friskmalet kaffe også den mest optimale smagsoplevelse.

Prøv en af vores varianter af billige kaffebønner. Du kan bruge friskmalet kaffe til filterkaffe, og så bør du ikke snyde dig selv for en friskmalet espresso eller stempelkande.

Arabica eller Robusta?

Ligsom med vin handler kaffe om, hvilken kaffebønne man benytter og hvilke forhold den er dyrket og efterbehandlet. Det er derfor umuligt at påstå at en kaffevariant er bedre, fordi den indeholder 100% Arabica – for det er i sig selv ikke en kvalitet. Smagen og aromaen af kaffebønnen afhænger nemlig både af den naturlig sammensætning, som kaffeplanten har, hvor i verden den er dyrket, hvilke temperaturer den har været udsat for – og ikke mindst efterbehandlingen.

Arabica og Robusta er begge planter af arten Coffea. Coffea familien består af over 120 forskellige sorter, men det er normalt kun Arabica og Robusta som benyttes til kaffeproduktion. Som du måske kender det fra æbler er der stor forskel på æblesorter, selvom at de egentlig er samme frugt. Nogle kan være meget søde, mens andre er meget syrlige. Det samme gør sig gældende for Arabica og Robusta. Du kan derfor med fordel læse mere om bønnerne inden du køber dem, for i vores tekster beskriver vi præcis, hvad du kan forvente af hver enkelt variant.

Arabica-bønnen er en sart plante, som trives på bjergsider i højderne. Planten trives bedst i tempereret klima, uden hverken for meget eller for lidt regn – og netop regnmængderne har stor indflydelse på plantens blomstringsperiode. Arabica-planten er meget lidt modstandsdygtig overfor sygdomme og insektangreb, ligesom den er meget afhængig af den jungler som den omgiver den. Derfor kan den være svær at dyrke. Kaffe af sorten Arabica kendetegnes ved en sødmefuld og rund smag, fordi den indeholder en større mængde af naturlige sukkerarter og olie.

Robusta er derimod, som navnet også hentyder, en langt mere robust plante. Den tåler i højere grad udsving i temperatur og regnmængder, klarer sig bedre overfor sygdomme og insekter og så er den ikke nær så afhængig af den øvrige natur. Robusta dyrkes derfor ofte på store plantager i Afrika og i Asien, hvor den nemt kan farmes. Robusta-bønner indeholder mere koffein end Arabica, og så er den kendetegnet ved en mere bitter smag, end den som kendes fra Arabica. Noget som især gør den god til at bruge til espresso og espressobaserede drikke. Derudover benyttes Arabica og Robusta ofte i kaffeblends, for på den måde at give hinanden det perfekte modspil.

Kaffe som på en café

Som ægte kaffeelsker kan et besøg på en god café sammenlignes med besøget på en fin restaurant - god kaffe er nemlig en ægte gourmetoplevelse. Går du på restaurant har du måske mødt en såkaldt Sommelier, som er en tjener med særlig ekspertise indenfor vin. I kaffeverdenen findes baristaen, som er sommelierens sidestykke. Baristaer uddannes i kaffekunsten og dyrker den med særlig stor passion. Derfor findes der også mesterskaber i Barista, hvor de testes på både udvælgelse af kaffebønner, teknik og smag.

Er du særlig glad for caféoplevelsen, kan du med fordel begynde din rejse som selvudlært barista med at vælge de samme kaffebønner, som caféerne bruger. Hos Kaffekapslen har vi sammensat et udvalg af caféfavoritter, så du kan byde dine kaffehungrende gæster på gourmetoplevelser. Det eneste det kræver, er at du har en kaffekværn.

Hvorfor skal jeg vælge kaffebønner?

Når kaffebønner plukkes blive de tørret og fermenterede, hvorefter de bliver ristet. Ristningen fremhæver de naturlige smagsstoffer i kaffen, samtidig med at frigivelsen af sukkerstoffer indkapsler smagen i et karamelliseret lag. Den indkapslede smag frigives derfor først i det øjeblik du maler kaffebønnen og derved giver en friskmalet kaffe også den mest optimale smagsoplevelse.

Prøv en af vores varianter af billige kaffebønner. Du kan bruge friskmalet kaffe til filterkaffe, og så bør du ikke snyde dig selv for en friskmalet espresso eller stempelkande.

Arabica eller Robusta?

Ligsom med vin handler kaffe om, hvilken kaffebønne man benytter og hvilke forhold den er dyrket og efterbehandlet. Det er derfor umuligt at påstå at en kaffevariant er bedre, fordi den indeholder 100% Arabica – for det er i sig selv ikke en kvalitet. Smagen og aromaen af kaffebønnen afhænger nemlig både af den naturlig sammensætning, som kaffeplanten har, hvor i verden den er dyrket, hvilke temperaturer den har været udsat for – og ikke mindst efterbehandlingen.

Arabica og Robusta er begge planter af arten Coffea. Coffea familien består af over 120 forskellige sorter, men det er normalt kun Arabica og Robusta som benyttes til kaffeproduktion. Som du måske kender det fra æbler er der stor forskel på æblesorter, selvom at de egentlig er samme frugt. Nogle kan være meget søde, mens andre er meget syrlige. Det samme gør sig gældende for Arabica og Robusta. Du kan derfor med fordel læse mere om bønnerne inden du køber dem, for i vores tekster beskriver vi præcis, hvad du kan forvente af hver enkelt variant.

Arabica-bønnen er en sart plante, som trives på bjergsider i højderne. Planten trives bedst i tempereret klima, uden hverken for meget eller for lidt regn – og netop regnmængderne har stor indflydelse på plantens blomstringsperiode. Arabica-planten er meget lidt modstandsdygtig overfor sygdomme og insektangreb, ligesom den er meget afhængig af den jungler som den omgiver den. Derfor kan den være svær at dyrke. Kaffe af sorten Arabica kendetegnes ved en sødmefuld og rund smag, fordi den indeholder en større mængde af naturlige sukkerarter og olie.

Robusta er derimod, som navnet også hentyder, en langt mere robust plante. Den tåler i højere grad udsving i temperatur og regnmængder, klarer sig bedre overfor sygdomme og insekter og så er den ikke nær så afhængig af den øvrige natur. Robusta dyrkes derfor ofte på store plantager i Afrika og i Asien, hvor den nemt kan farmes. Robusta-bønner indeholder mere koffein end Arabica, og så er den kendetegnet ved en mere bitter smag, end den som kendes fra Arabica. Noget som især gør den god til at bruge til espresso og espressobaserede drikke. Derudover benyttes Arabica og Robusta ofte i kaffeblends, for på den måde at give hinanden det perfekte modspil.